Fysiocompany de Haren waarborgt de fysiotherapeutische handelingen op de Eerste Haren 2 te ‘s-Hertogenbosch. Hier zijn Leon Rijken, Susan Beekmans en Bart Schuur gedurende de hele week voor fysiotherapie beschikbaar. De praktijk kenmerkt zich door een informele, gemoedelijke huiskamer sfeer. U als patiënt staat centraal en dat merkt u aan alles.

“Voor ons is iedere patiënt met een klacht een nieuwe uitdaging. We doen er alles aan om samen tot de beste oplossing te komen.”
 

Wat is onze manier van werken?

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Tijdens je eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van je klachten middels een uitgebreide intake en onderzoek. Vervolgens stelt onze fysiotherapeut samen met jou een behandelplan op. Het behandelplan is maatwerk. Elk patiënt is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Het aantal behandelingen is ook afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Daarnaast besteedt de fysiotherapeut veel aandacht aan preventie van klachten.

Een fysiotherapeutische behandeling duurt bij ons een half uur. Daarin gaan we samen aan de slag in de behandelkamer of oefenzaal. Naast de fysieke behandeling door de fysiotherapeut krijg je huiswerk/oefeningen voor meer beweeglijkheid, kracht, stabiliteit, coördinatie en lenigheid. Maatwerk, helemaal toegesneden op jouw klachten en lichaam.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Iedere dag van de week kunt u door een fysiotherapeut behandeld worden. Naast de behandeling in de behandelruimtes hebben we een prettige fitness met alle benodigde apparatuur om de behandelingen te ondersteunen.

Naast de reguliere fysiotherapie zijn we gespecialiseerd in:

  • Orthopedische klachten in alle regio’s (spieren, banden, zenuwen en gewrichten);
  • Spanningshoofdpijn;
  • Lichamelijke en mentale gespannenheid, zoals stress en hyperventilatie;
  • COPD;
  • Sportblessures en Medical taping;
  • Manuele therapie;
  • Voedingsadvies;
  • Bekkentherapie;
  • Kinderfysiotherapie.

Wilt u informatie over andere therapievormen dan kunt u ons persoonlijk bellen voor verdere info via 073-6232222 of even binnenlopen in onze praktijk op de Haren.

Woensdag; kinderfysiotherapie

Klik op de flyer voor meer informatie.

Dinsdag; Sportspreekuur


Klik op de flyer voor meer informatie.

 

Deel deze pagina: