FysioCompany is een uniek samenwerkingsverband. We vinden het belangrijk om te denken vanuit de patient. Inmiddels bestaat het samenwerkingsverband bijna 14 jaar en zijn we uitgegroeid naar 26 praktijken. In samenwerking met een Centraal Bureau dat de organisatie ondersteunt op het gebied van administratieve en telefonische ondersteuning mogen we wel stellen dat we er naar streven om zoveel mogelijk tijd, kwaliteit en aandacht aan onze patienten te besteden. Door de administratieve lasten bij het Centraal Bureau neer te leggen, kunnen we gedurende de behandeling samen met u naar de beste weg van herstel toe werken. 

Huisregels

Iedere praktijk van FysioCompany heeft eigen huisregels. Hierover wordt u geïnformeerd bij uw eerste bezoek. Ook ontvangt u tijdens het eerste bezoek onze patientenfolder. Deze folder kunt u ook vooraf al doorlezen. Download de patientenfolder.
Let op: wanneer u een afspraak wilt annuleren zult u dit 24 uur van tevoren moeten doen. Anders zijn wij genoodzaakt deze afspraak in rekening te brengen. Buiten kantoortijden kunt u altijd ons antwoordapparaat inspreken. Graag hierbij uw naam, tijdstip van afspraak en de therapeut vernoemen.

Eerste bezoek

Wat dient u tijdens uw eerste bezoek mee te nemen?

  • Indien na verwijzing van arts of specialist het verwijsbriefje
  • Zorgverzekeringspas
  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Een handdoek

Prijzen

Prijzen per 1 jan. 2017 geldend voor patiënten zonder aanvullende verzekering of wanneer men de aanvullende verzekering heeft opgebruikt.

Zitting fysiotherapie€ 33.32
Zitting kinderfysiotherapie€ 49.98
Zitting manuele therapie€ 49.98
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek
 
€ 58.29  
Zitting oedeemtherapie€ 49.98
Zitting bekkentherapie€ 49.98
Psychosomatische fysiotherapie€ 49.98
Screening, intake en onderzoek fysiotherapie€ 49.98
Intake en onderzoek na verwijzing€ 49.98
Rapportage€ 43.28
Niet nagekomen afspraak€ 24.97
Toeslag aan huis€ 16.31
Toeslag tehuis€  8.15
Acupunctuur € 50,00

 

Mocht u hier meer vragen over hebben, dan zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 08:00u tot 17:00u telefonisch te bereiken.

Mocht u vragen hebben omtrent uw persoonlijke verzekeringsituatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

 

Deel deze pagina: