FysioCompany zichtbaar in zwembad in Drunen

Vanaf heden liggen er zwemvlotten met ons logo in het water van 't Run te Drunen. Heeft u ons al gespot?


BTW vrijstelling over acupunctuurbehandelingen voor NVA-leden

Per 1 april 2016 is het nieuwe beleidsbesluit van de staatssecretaris over de BTW vrijstelling gepubliceerd. Dit houdt in dat er geen BTW heffing meer hoeft te worden toegepast op de acupunctuurbehandelingen. Zoals u kunt zien is het acupunctuur bedrag op de rekening dus aangepast van € 57,48 naar € 50,00.
Mocht u hier meer vragen over hebben, dan zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 08:00u tot 17:00u telefonisch te bereiken.


Nieuwe samenwerking komt tot stand 


FysioCompany actief tijdens de testdagen in 's-Hertogenbosch-West

https://youtu.be/GNvFI6ZkASw


Nieuwe praktijk: FysioCompany Eethen

Met trots presenteren wij onze nieuwe locatie in Eethen. Vanaf nu kunt u ons ook daar vinden voor uw klachten. Wilt u hier een afspraak maken, dan kunt u contact met ons opnemen via 073-6232222.
Wij verwelkomen u graag.


FysioCompany in samenwerking met Maartje Paumen

Heeft u onze fietskoeriers al gezien?

FysioCompany is trotse sponsor van de fietskoeriers in 's-Hertogenbosch. 

   

 


Nieuwe praktijk: FysioCompany Den Dungen

Met trots presenteren wij onze nieuwe locatie in Den Dungen. De praktijk heeft zich gevestigd in het oude Rabobank pand in Den Dungen. Vanaf nu kunt u ons ook daar vinden voor uw klachten. 
Wilt u hier een afspraak maken, dan kunt u contact met ons opnemen via 073-6232222.
Wij verwelkomen u graag.


Kinderfysiotherapie in 's-Hertogenbosch


FysioCompany participeert in het knie netwerk

Sinds kort is FysioCompany actief participerend in het knie netwerk. 


ONZE EIGEN VERNIEUWDE WEBSHOP

Wellicht krijgt u van uw fysiotherapeut het advies om tijdelijk een brace te gaan dragen? Of misschien wordt er aangegeven dat u uw buik en rugspieren moet versterken. Op onze vernieuwde webshop in samenwerking met Disporta zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur de benodigde artikelen binnen hebt, zodat u zo snel mogelijk aan uw herstel kunt gaan werken. U kunt deze bestelling plaatsen samen met uw fysiotherapeut of zelfstandig. De webshop werkt gemakkelijk en snel.

Mocht u hier niet uit komen, kunt u altijd contact met ons opnemen.


FysioCompany beweegt: Vestingloop 2014

 De wijk West beweegt...

Bent u benieuwd hoe fit u bent? Door het afnemen van een fittest weet u hoe u ervoor staat. De fysiotherapeuten van FysioCompany staan voor u klaar. Op zaterdag 17 mei organiseert de wijk West een beweegproject voor inwoners van de Schutskamp, Boschveld en Deuteren. Iedereen tussen de 50 en 64 jaar kan hierbij aanwezig zijn. Hier kunt u zich voor aanmelden.


 


BALANZ4KIDS
 HEEFT U ONS GEZIEN?

afgelopen zondag 16 februari is FysioCompany in de uitzending van "Altijd Jong" voorbij gekomen. Een beauty- en lifestyleprogramma waarin onderzocht wordt hoe je gezonder, vitaler en gelukkiger kunt worden. Voor iedereen die dit helaas heeft moeten missen, kunt u het FysioCompany item hieronder terugbekijken. De complimenten aan onze collega Anne-Loes van der Valk voor haar frisse en enthousiaste manier van vertellen en uitleggen.


 


 

Deel deze pagina: