Een unieke vorm van samenwerken met 26 fysiotherapiepraktijken gevestigd in de volgende gemeenten: Drunen, 's-Hertogenbosch, Vught, Empel, Eindhoven, Oisterwijk, Roermond, Nederhemert, Hedel, Wijk en Aalburg en Heusden. Met alle specialisaties binnen deze organisatie kunnen wij iedere patient de juiste therapie aanbieden.
 

De 5 voordelen van de FysioCompany

  • Altijd een persoonlijk contact
  • Alle specialisaties binnen een organisatie
  • Binnen 24 uur behandeling mogelijk
  • Ruime openingstijden
  • Hulp op maat m.b.t. uw verzekeringsvragen

Wij vinden het belangrijk dat u als patient alle aandacht krijgt die u verdiend. Omdat bewegen in het leven heel erg belangrijk is, streven wij er na om u zo snel mogelijk weer op de been te krijgen.

Onze organisatie is zo ingericht dat u uw administratieve lasten door ons Centraal Bureau kunt laten oplossen. Op deze manier heeft de fysiotherapeut alle aandacht voor u en uw klachten. Het Centraal Bureau is op werkdagen bereikbaar tussen 08:00u en 17:00u om uw vragen rondom verzekeringen, eigen risico, behandelingen, afspraken en overige zaken voor u te beantwoorden. 

Het Centraal Bureau is gevestigd op onderstaand adres:

Centraal Bureau FysioCompany
Marco polostraat 12c
5223 RP 's-Hertogenbosch. 

Binnen ons samenwerkingsverband kunt u terecht met al uw klachten. Wij hebben alle specialisaties in huis en kunnen gemakkelijk onderling doorverwijzen wanneer dit nodig zou zijn. FysioCompany werkt met één systeem, waardoor uw dossier, met toestemming van u, gemakkelijk ingezien kan worden door een collega therapeut. 
 

Alles over vergoeding van fysiotherapie

Er verandert jaarlijks erg veel binnen de vergoedingen voor fysiotherapie. We begrijpen dat dit voor u niet altijd goed te volgen is. We nemen dan ook graag de tijd om uw persoonlijke situatie met u door te spreken en aan u uit te leggen. U kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen of d.m.v. een contactformulier. Voor verdere informatie omtrent vergoedingen kunt u onze algemene pagina omtrent vergoedingen bekijken.

Vergoedingen